V Thermani Laško se je z zaključno slovesnostjo končal 10. turnir Slovenia Open. Najboljšim so bile podeljene nagrade, večer pa se nadaljeval z zabavo, kjer je zbrane navdušil Miha Merlak.

130514_torta_00

Priznanji za Vecka in Krnca

»Čestitam vsem, ki ste sodelovali na tem turnirju, poseben čestitke pa dobitnikom medalj,« je ob koncu dejal Emil Muri, predsednik ZSIS-POK. Vsem se je za udeležbo zahvalil tudi Gorazd Vecko, ki že 10 let vodi ta najmočnejši turnir v Laškem. Vecko in Matija Krnc (vseh deset let je glavni sodnik na turnirju) pa sta prejela tudi posebni nagradi iz rok Emila Murija.

Vsakič v Laškem

Za posebno presenečenje so poskrbeli organizatorji ob koncu – s torto velikanko so se sladkali vsi, razrezala pa sta jo legenda srbskega namiznega tenisa Zlatko Kesler in Slovak Jan Riapos. To sta storila z razlogom – vseh deset let redno prihajata v Laško, Slovak pa je za nameček vsakič prejel tudi vsaj eno kolajno!

Dobrodošli zopet v Laškem

Ob koncu pa: Nasvidenje v Laškem čez leto dni. V še večjem številu in še množičnejši udeležbi. Tega si želi tudi direktor Thermane Roman Matek, ki je vse zbrane pozdravil v priložnostnem nagovoru. Direktor Vecko pa je vsem ob tej priliki zaželel tudi srečno pot domov.

Print Friendly, PDF & Email