Danes je na Slovaško odpotovala reprezentanca namiznega tenisa, ki bo nastopila v Bratislavi na mednarodnem turnirju faktorja 40. V slovaško prestolnico bodo pod taktirko selektorja Damijana Lazarja odpotovali Bojan Lukežič, Primož Kancler ter Andreja Dolinar.

130521_kancler_00

Kvaliteten trening

»Dobro smo trenirali,« pravi selektor Lazar. »Okrepili smo delo, pred turnirjem v Laškem pa smo imeli to smolo, da smo zgodaj ostali brez miz, zato kakovosten trening ni bil mogoč,« nadaljuje selektor.

Od svojih varovancev in varovanke pričakuje dobre igre. »Kancler je zadržal formo, pričakujemo nove zmage. Lukežič se uspešno vrača po poškodbi, njegova igra je vse boljša. Z Andrejo Dolinar smo precej delali na servisu ter sami igri,« še pristavi Dolinar.

Z Brazilko

Vsi trije bodo nastopili v posamični konkurenci, Lukežič in Kancler bosta združila moči med dvojicami, Dolinarjeva pa bo zaigrala v paru z brazilsko tekmovalko. To je hkrati tudi zadnji tako močan namiznoteniški turnir v Evropi pred evropskim prvenstvom, ki ga med 29.9. in 5.10. gosti italijanski Lignano.

Print Friendly, PDF & Email