Med 22. in 25. majem bo potekal v Izoli močan že 9. mednarodni turnir v golbalu. Poleg domače reprezentance bodo sodelovale ekipe Azerbajdžana, Hrvaške, Češke, Finske, Madžarske, Italije, Kosovega, Španije in Turčije.

140325_golbal_00

Vsaj polfinale

»Priprave na izolski turnir potekajo po planu. Na turnir se pripravljamo, kot na vse ostale. O formi v tem trenutku govorim težko. Če bomo igrali na takšnem nivoju, kot smo marca v Benetkah, pričakujem vsaj polfinalno tekmo,« pravi  trener Ivan Vinkler. Problemov s poškodbami ni, Vinkler pa poudari, da se je na zadnjem turnirju izkazal novinec Blaž Koščak.

:: Spremljajte turnir v golbalu na Twitterju

Pokazati najboljše

»To sedaj kaže tudi na treningih, saj je željan hitrega napredovanja. Od igralcev pričakujem letošnje najboljše partije. Da bo igra v obrambi in napadu z zelo malo napakami. Če bo vse tako, kot sem si zamislil, lahko pričakujemo tudi finale. Mislim, da je ekipa v tem trenutku tega zmožna,« dodaja Vinkler in opozori:

Prilika za dokazovanje

»Slovenska ekipa je na turnirju v Izoli vedno igrala dobro. Turnir je zmeraj dobro organiziran. Ne čutimo nobenega pritiska, ker je turnir na domačih tleh. Kvečjemu bo še več dokazovanja.«

Print Friendly, PDF & Email