Samo še en dan nas loči do začetka Mednarodnega teniškega turnirja gluhih, ki se bo med 5. in 7. junijem odvijal na peščenih igriščih Športno rekreacijskega centra Marina Portorož.

140604_kegl_marino_00

Kegl in Baljubašič

Prvi nosilec turnirja bo aktualni olimpijski prvak iz Sofije 2013 Madžar Mathe Gabor. Nastopil bo tudi nosilec bronaste medalje v dvojicah z olimpijskih iger v Sofiji 2013, Robert Gravogl. V Portorožu bo igral tudi Marino Kegl, najboljši slovenski gluhi teniški igralec, aktualni mladinski prvak. Ogledali si boste lahko še en slovenski nastop, igral bo tudi Mustafa Baljubašič. Vse tekme si boste lahko ogledali brezplačno, zato še posebej dobrodošli v Portorožu.

V živo iz Portoroža

Vsi, ki vam je ljubše spremljanje tekem iz udobja domačega naslonjača, pa vljudno vabljeni k spremljanju tekem preko Spletne TV – na www.gluhi.si – kjer si boste lahko med 5. in 7. junijem, vsak dan med 10. in 14. uro V ŽIVO ogledali teniške obračune. Teniška zveza Slovenije je za tekmovanje podarila karton 20 žogic Babolat Team. Radenska d.d. Radenci je donirala vodo za tekmovalce.

Print Friendly, PDF & Email