Danes je dan športa invalidov. Na tradicionalni prireditvi Invalid športnik leta bomo v Austria Trend hotelu v Ljubljana razglasili najboljše leta 2014, slavnostna prireditev se prične ob 16.30.

141208_sportnik_let

Razglasili bomo športnico in športnika invalida leta, nagrado bomo podelili ženski in moški/mešani ekipi leta. Za medalje na svetovnih prvenstvih bodo podeljeni srebrni znaki, za kolajne z evropskih prvenstev in specialne olimpijade pa bronasti znaki ter druga priznanja. V kulturnem spremljevalnem programu se bodo predstavili talentirana pevka Neja Zrimšek Žiger ter glasbenika Klemen Peternel in Boštjan Brabner.

»Letošnja prireditev je nadgradnja lanske, čeprav bo zelo podobno zastavljena, poudariti je potrebno, da je zanimanje za udeležbo na prireditev veliko večje. Prisotni bodo visoki gostje, ki naši prireditvi dajo poseben pečat. Bistvo pa ostaja isto venomer – to je prireditev, ki je v celoti namenjena najboljšim športnikom in ekipam, ki so se v iztekajočem letu zapisali v slovenski šport invalidov in tudi širše,« pa ob tem doda Primož Jeralič, ki bdi nad organizacijo in izvedbo prireditve.

Print Friendly, PDF & Email