»Priprave so v polnem teku,« predsednik ZSIS-POK Damijan Lazar pove, ko beseda nanese na mednarodni namiznoteniški turnir v Laškem, ki bo tudi letos v mestu ob Savinji zbral vse najboljše na svetu. »V projekt smo vključili tudi Tanjo Cerkvenik, ki pod vodstvom Špele Rozman dela vse pripravljalne stvari za turnir. Pripravljajo se rezervacije v hotelu, rezervacije šolske dvorane, garantna pisma, prijave, razna plačila,« nadaljuje Lazar.

2302_lazar

Veliko zanimanje

Interes za turnir je velik. Nekaj k temu pripomore predolimpijsko leto, večji del pa dosedanje dobre izkušnje tekmovalk in tekmovalcev s tekmovanjem. »Prijav je več kot prejšnja leta. Okoli 50 več jih bomo lahko sprejeli, ostale bo treba zavrniti,« nadaljuje Lazar. Organizatorji želijo, da bi lahko na celotni površini dvorane položili posebno rdečo podlago, vozičke pa kanijo umaknili na platformo dvorane.

Nov igralec

»Pozimi smo dograjevali tehnične vsebine, sedaj pa se posvečamo taktiki in vzorcem igranja, ki bi jih naj naši posamezni igralci igrali. Marca pa gre Luka Trtnik, naš novi mladi igralec, na Madžarsko na klasifikacijo, da bo lahko igral tudi v Laškem,« sklene Lazar.

 

Print Friendly, PDF & Email