Primož Kancler bo eden od slovenskih adutov na namiznoteniškem turnirju v Laškem, kjer bo zbranih več kot 400 športnice in športnikov.

150428_kancler_00

Dober občutek

Svojo priložnost bo iskal tudi reprezentant iz Poljčan. »Mogoče pridem na trening tudi v Laško. Sicer pa vadim in se pripravljam, moram reči, da mi na treningu kar dobro gre,« uvodoma pove Primož vedoč, da ga letos v Laškem čaka vse prej kot lahko delo.

»Konkurenca bo huda, to bo najmočnejši tak turnir v zgodovini,« se zaveda Primož, ki je letos nastopil na turnirju v Italiji. Proti močnim tekmecem ga lopar uboga, proti enakovrednim ali slabšim ne gre.
»Roka postane kar trda. Nisem sproščen. Ko nisem obremenjen, takrat mi gre, sicer ne,« je težava, ki jo želi premostiti.

Vesel Bojanove vrnitve

Veseli se domačega terena v dvorani Tri lilije, kjer upa, da bo dobro začel tekmovanje. »Če bo slabo, se ne sestavim do konca turnirja,« nadaljuje Primož, ki je vesel, da bo imel ob sebi vnovič izkušenega Bojana Lukežiča. Skupaj bi morala že na turnir v Italijo, a je Lukežič zadnji hip zbolel.

Nekaj težav ima tudi Primož, ki ga muči desna rama, a bo za turnir doma stisnil zobe in skušal dostojno braniti barve Slovenije.

 

Print Friendly, PDF & Email