Po letu 2013, ko so KZS, Špas Teater in Zveza prijateljev mladine Moste skupaj sodelovali v izjemno odmevni in uspešni dobrodelni akciji za Urbana Gorjanca, bodo tudi to poletje strnili moči in znova poskrbeli za dobro nekoga drugega.

foto: fiba europe

Moška copata

To pot bodo omenjene institucije, skupaj s posamezniki, navijači ter ostalimi partnerji (Zadrga, Europlakat, Eventim in Invida) zbirale denar za čim bolj uspešno delovanje reprezentanc košarkarjev na vozičkih ter gluhih in naglušnih. Glavni dogodek akcije bo gledališka predstava Moška copata, monokomedija Špas Teatra v izvedbi Ranka Babića.

Ta je pri nas doživela že prek 100 ponovitev in do solz nasmejala že na tisoče Slovencev. Ogledali si jo boste lahko v torek, 25. avgusta, ob 21.00 v dvorani Špas Teatra, v Kulturnem domu Mengeš, in sicer skupaj s celotno slovensko moško člansko reprezentanco.

Vstopnice za predstavo si lahko zagotovite že zdaj, in sicer prek spletne strani www.eventim.si ter ostalih Eventimovih prodajnih mestih, med drugimi Hiše vstopnic Eventim Si (Tivoli Ljubljana, Citypark Ljubljana, Kino Šiška Ljubljana, Križanke Ljubljana, Mestni trg Ljubljana, Europark Maribor, Citycenter Celje, Klicni center: 01 420 50 00) in partnerska prodajna mesta: Petrol, Pošta Slovenije, Big Bang, Kompas, (K)kiosk, 3DVA Trafika in Svet Knjige. Cena vstopnice je 20 EUR, celoten izkupiček pa bo šel zgolj za reprezentanco košarkarjev na vozičkih ter reprezentanco gluhih in naglušnih.

:: NEPOSREDNA POVEZAVA DO NAKUPA VSTOPNIC

Matej Avanzo, direktor članskih reprezentanc in marketinga:
“Potem ko sva se v juliju 2013 z direktorico Špas Teatra Uršo Alič naključno spoznala, smo s sodelavci v njenem podjetju ter na KZS, celotno reprezentanco na čelu z Goranom Dragićem ter Ladom Bizovičerjem in drugimi igralci s predstavo Slovenska muska od A do Ž v manj kot mesecu dni organizirali dobrodelno predstavo za Urbana Gorjanca, mladega košarkarja, ki se je zaradi redke bolezni znašel v sila težkem položaju. Danes, dve leti po tem, Urban ponovno igra košarko, do nujne operacije, še bolj pa do njegove resocializacije po njej pa je prišlo tudi po zaslugi vseh dobrih ljudi, ki nas je združil spontano izpeljan projekt. Ker sta dve leti dovolj, da smo si nabrali novih idej in energije, hkrati pa imamo na voljo še več časa, smo zopet zavihali rokave in se odločili za organizacijo druge dobrodelne predstave v organizaciji Špas Teatra in KZS, tokrat Moške copate z Rankom Babičem. Biti del te zgodbe je fantastično, saj se bo tokrat za 20 € znova mogoče nasmejati v družbi slovenske košarkarske reprezentance, hkrati pa s tem pomagati v Sloveniji vse prevečkrat odrinjenim košarkarjem, konkretneje za reprezentanci košarkarjev na vozičkih ter gluhih in naglušnih.”

Print Friendly, PDF & Email