Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na posebnem dogodku, ki ga pripravljamo v so-organizaciji Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport RS (MIZŠ) – Direktorata za šport, Fakultete za organizacijske vede (FOV) in Olimpijskega komiteja Slovenije – Združenja športnih zvez (OKS-ZŠZ), v okviru 37. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti.

Poseben dogodek sekcije Management v športu – Zaposlovanje športnikov: družbena odgovornost ali poslovna priložnost, bo potekal v okviru 37. mednarodne konference o razvoju organizacijskih znanosti, z naslovom »Organizacija in negotovosti v digitalni dobi«,  21. marca 2018, ob 16.30 uri, v Grand Hotelu Bernandin, dvorana Europa.

Programski odbor sekcije konference sestavljajo: predstavnik FOV (dr. Marko Ferjan), OKS-ZŠZ (Blaž Perko in Petra Robnik) in MIZŠ (dr. Boro Štrumbelj). Podroben program se nahaja v priloženi priponki, objavljen pa je tudi na spletni strani konference.

Govorniki, ki bodo predstavili posamezne točke programa, so odločevalci in priznani strokovnjaki s področja izobraževanja, finančnega opismenjevanja športnikov, aktivne politike zaposlovanja, kadrovskega managementa in gospodarskega razvoja ter podjetništva. Udeleženci boste lahko aktivno sodelovali z vprašanji in predlogi na okrogli mizi, vezani na spodbujanje podjetništva, v kontekstu zaposlovanja športnikov.

Dogodek Zaposlovanje športnikov: družbena odgovornost ali poslovna priložnost je za vse udeležence brezplačen.

Prijava je potrebna preko spletnega obrazca za prijave.

Na dogodek v letošnjem letu vabimo športnike, predstavnike športnih zvez, klubov in društev, predstavnike izobraževalnih institucij, predstavnike gospodarstva in sponzorjev, predstavnike s področja kadrovanja, javne uprave, medijev, ter vseh, ki so posredno ali neposredno vključeni v programe in projekte na področju dvojne kariere športnikov ali vas to področje zanima.

Vljudno vas naprošamo tudi za posredovanje vabila zainteresiranim športnikom, klubom in društvom, ter drugi zainteresirani javnosti. Veselimo se srečanja z vami na dogodku 37. mednarodne konference organizacijskih znanosti v Portorožu!

Print Friendly, PDF & Email