Še nekaj dni nas loči do začetka 10. svetovnega prvenstva v namiznem tenisu za športnike invalide SPINT 2018. Dogodek globalnih dimenzij bo med 17. in 20. oktobrom gostila Športna dvorana Zlatorog v Celju, sodelovalo bo 325 športnic in športnikov iz 54 držav. Z željo, da tekmovanje predstavimo tudi Celjankam in Celjanom, v soboto, 6. oktobra, prinašamo namizni tenis v mesto Celje.

dav

Luka, Barbara in Primož

Na treh lokacijah, Krekov trg, Glavni trg, Trg pred Mestnim kinom Metropol, bomo postavili namiznoteniške mize, kjer se bodo meščani med 10. in 13. uro lahko preizkusili v namiznem tenisu, na drugi strani pa bodo naši trije asi: Luka Trtnik (na lokaciji Glavni trg), Barbara Meglič (Krekov trg) in Primož Kancler (Mestni kino Metropol).

Za spomin

Ob vsaki mizi za namizni tenis bo stojalo z žogicami za namizni tenis (z logotipom Spint2018). Mimoidoči, ki bodo zaigrali namizni tenis, bodo za spomin dobili žogico z avtogramom športnika, s katerim bodo lahko pokramljali in se spoznali.

Ob tem bo naša reprezentanca povabila vse zbrane, da jih podprejo v času prvenstva v dvorani, kjer bo ves čas prvenstva prost vstop.

Otroke bo v soboto zabavala tudi naša maskota Lev Mark.

Print Friendly, PDF & Email