Razpis DP invalidov v dvoranskem balinanju – BOCCIA 2018

/, Razpisi DP, Športi, Zadnje novice/Razpis DP invalidov v dvoranskem balinanju – BOCCIA 2018

Razpis DP invalidov v dvoranskem balinanju – BOCCIA 2018

Zveza za šport invalidov Slovenije – Paraolimpijski komite (v nadaljevanju ZŠIS-POK), skladno z letnim koledarjem DP invalidov za leto 2018, razpisuje ekipno DP invalidov v dvoranskem balinanju – BOCCIA, ki bo 17. novembra 2018 potekalo v CIRIUS Kamnik. Na spodnji povezavi si lahko preberete vso razpisno dokumentacijo, ki je hkrati bila poslana na vse aktualne naslove s katerimi razpolaga ZŠIS-POK.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV JE 9. november 2018. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko spletnih prijav na strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu nas prosimo kontaktirajte na 01 5300 893. Prijavnic po navadni in elektronski pošti ne bomo upoštevali!!!

:: Razpis ekipno DP invalidov v dvoranskem balinanju – BOCCIA

P.s.:
Spoštovani,

obveščamo vas, da smo skladno s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR, Uredba (EU) 2016/679, besedilo v slovenščini) in trenutno veljavno zakonodajo v Republiki Sloveniji (Zakon o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1, Ur. l. št. 94/07 in sprem.) v naši organizaciji sprejeli vse ustrezne ukrepe in opravili preglede dosedanje obdelave vaših osebnih podatkov. Na spletni strani www.zsis.si smo posodobili Pogoje zasebnosti.

V kolikor ne želite več prejemati razpisne dokumentacije s strani ZŠIS-POK, nam prosimo to sporočite v obliki dopisa, ki ga pošljite na elektronski naslov primoz.jeralic@zsis.si.

Print Friendly, PDF & Email
2018-10-15T14:21:39+02:00 15. oktober, 2018|

test

fwdwwgiguwgh