Slovenska ekipa v športnem paraplesu je uspešno zaključila še drugi tekmovalni dan na zadnjem letošnjem tekmovanju Malta Dance Spectacular 2018. V kategoriji začetnikov v latino plesih class 1 sta nas zastopala dva para. Nina Wabra Jakič s Katjo Peganc sta zasedli 3. mesto, Miha Rednak z Bredo Košir pa 1. mesto. Odlične nastope sta prikazala Martina Smodiš in Roman Maček v kategoriji combi latin class 2 zasedla sta 5. mesto.

Kako je bilo v soboto?

Za našo ekipo je bil uspešen že prvi dan tekmovanja!

Nina Wabra Jakič s Katjo Peganc sta zasedli 2. mesto, Miha Rednak z Bredo Košir pa 1. mesto. Nina je plesala še v kategoriji single women class 1 in zasedla 2. mesto. Lara Nedeljkovič si je priplesala finale v kategoriji single women class 2, kjer je zasedla 6. mesto. Odlične nastope sta zaokrožila Martina Smodiš in Roman Maček v kategoriji combi standard class 2. Zasedla sta 2. mesto. Zadovoljna ekipa slovenskih para plesalcev tako z veseljem pričakuje nedeljo v upanju na podobne ali še boljše rezultate

Zadovoljna ekipa slovenskih para plesalcev se vrača domov z obilico medalj in pokalov. Misli pa so uprte že v leto 2019, leto svetovnega prvenstva v para plesu. Prav tako pa se Slovenci vrnemo na Malto novembra 2020.

Print Friendly, PDF & Email