Športni paraplesalci so v nedeljo uspešno zaključili tekmovanje na Poljskem, kjer so nastopili Lara Nedeljkovič, Klemen Dremelj, Nastija Fijolič, Klemen Pirman, Miha Rednak in Breda Košir. V ekipi sta bila osebna asistentka Gabriela Mohini ter Andrej Novotny, ki je bil ponovno v vlogi sodnika na tekmovanju.

Standardni plesi in freestyle kombi

Prvi tekmovalni dan so plesali standardne plese ter freestyle kombi. Vsi naši pari so bili kljub zelo močni konkurenci v finalih. V kategoriji kombi standard 1. Sta Miha Rednak in Breda Košir zasedla 5 mesto, Nastija Fijolič in Klemen Pirman pa sta zasedla 4 mesto. V kategoriji kombi standard 2 sta Lara Nedeljkovič in Klemen Dremelj zasedla odlično 2. mesto. Nastija Fijolič in Klemen Pirman sta se v zadnjem hipu odločila nastopati tudi v kategoriji kombi freestyle 1 in zasedla odlično 6. mesto.

Latinskoameriški ples in single woman

V nedeljo so tekmovali v latinskoameriških plesih in single woman kategoriji, vnovič pa so se vsi uvrstili v finale.V kategoriji kombi latin 1 sta Miha Rednak in Breda Košir zasedla 5. mesto. V kategoriji kombi latin 2. pa sta Lara Nedeljkovič in Klemen Dremelj zasedla odlično 3. mesto. Lara Nedeljkovič je v kategoriji single woman 2. zasedla odlično 4. mesto. Nastija Fijolič pa je v kategoriji single woman 1. zasedla 7. mesto.

Konec novembra SP v Nemčiji

„S prikazanim plesom naših parov smo tudi danes zelo zadovoljni saj so prikazali zelo kvaliteten in konkurenčen ples in tudi danes izpolnili normo za Svetovno prvenstvo. Sedaj pa se že vračamo proti Sloveniji,“ še dodajo v naši ekipi, ki jo konec novembra čaka svetovno prvenstvo v nemškem Bonnu.

Print Friendly, PDF & Email