Razpis za državno prvenstvo v parastrelstvu

/, Športi, Zadnje novice/Razpis za državno prvenstvo v parastrelstvu

Razpis za državno prvenstvo v parastrelstvu

Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paralimpijski komite (v nadaljevanju Zveza ŠIS – SPK), skladno z letnim koledarjem Državnih prvenstev za leto 2020, razpisuje DP v parastrelstvu, ki bo potekalo 5. julija 2020 v Ljubljani(Dolenjska cesta). Spodaj na povezavi, si lahko ogledate razpisno dokumentacijo.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV: 26. junij 2020. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko elektronske prijave na  spletni strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu, nas prosimo kontaktirajte na e – naslov: ziga.kobasevic@zsis.si. Prijavnic po navadni in elektronski pošti, ne bomo upoštevali.

Vsi tekmovalci, ki so bili prijavljeni na prvotni termin tekmovanja (4.4.2020) in izpolnjujejo normo za nastop, ostanejo prijavljeni. Prosimo vas, da zaradi zagotavljanja varnosti, tekmovanju prisostvujejo le najnujnejši spremljevalci.

V tednu pred izvedbo državnega prvenstva, boste prijavitelji prejeli seznam prijavljenih in vsa dodatna navodila v zvezi s tekmovanjem.

:: Razpis za državno prvenstvo v parastrelstvu za leto 2020

Print Friendly, PDF & Email
2020-06-03T12:24:57+02:00 2. junija, 2020|

test

fwdwwgiguwgh