Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paralimpijski komite (Zveza ŠIS – SPK), skladno z letnim koledarjem Državnih prvenstev za leto 2020, razpisuje DP v Showdownu, ki bo potekalo 27. in 28.  junija 2020 na Okroglem – Naklo pri Kranju. Razpisna dokumentacija je na voljo na povezavi spodaj.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV: 21. junij 2020. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko elektronske prijave na  spletni strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu, nas prosimo kontaktirajte na e – naslov: ziga.kobasevic@zsis.si ali telefonsko številko: 01 5300 893. Prijavnic po navadni in elektronski pošti, ne bomo upoštevali.

Vsi tekmovalci, ki so bili prijavljeni na prvotni termin tekmovanja (4.4. in 5.4.2020), ostanejo prijavljeni. Prosimo vas, da zaradi zagotavljanja varnosti, tekmovanju prisostvujejo le najnujnejši spremljevalci.

V tednu pred izvedbo državnega prvenstva, boste prijavitelji prejeli seznam prijavljenih in vsa dodatna navodila v zvezi s tekmovanjem.

:: Razpis državnega prvenstva v Showdownu

Print Friendly, PDF & Email