Razpis državnega prvenstva v športnem ribolovu

/, Športi, Zadnje novice/Razpis državnega prvenstva v športnem ribolovu

Razpis državnega prvenstva v športnem ribolovu

Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paralimpijski komite (Zveza ŠIS – SPK), skladno z letnim koledarjem državnih prvenstev za leto 2020, razpisuje DP v športnem ribolovu, ki bo potekalo 11. julija 2020 v Velenju (Škalsko jezero). Na spodnji povezavi si lahko preberete razpisno dokumentacijo.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV: 3. julij 2020. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko elektronske prijave na  spletni strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu, nas prosimo kontaktirajte na e – naslov: ziga.kobasevic@zsis.si ali telefonsko številko: 01 5300 893. Prijavnic po navadni in elektronski pošti, ne bomo upoštevali.

Prosimo vas, da zaradi zagotavljanja varnosti, tekmovanju prisostvujejo le najnujnejši spremljevalci.

V tednu pred izvedbo državnega prvenstva, boste prijavitelji prejeli seznam prijavljenih in vsa dodatna navodila v zvezi s tekmovanjem.

:: Razpis državnega prvenstva v športnem ribolovu

Print Friendly, PDF & Email
2020-06-24T15:32:02+02:00 12. junija, 2020|

test

fwdwwgiguwgh