„Za nami je nenavadno leto, ki ga ne bomo dolgo pozabili. Žal so se morali na to privaditi tudi naši športniki. Veliko smo se naučili v tem letu, tudi nekaj izzivov smo uspešno izpeljali. Želeli smo biti dober partner in sopotnik športnikom. Vesel sem, ker smo uspeli uspešno v Laškem organizirati tradicionalni tabor za mlade in njihove družine, v Novi Gorici so potekale priprave naših vrhunskih parašportnikov. Vse smo izpeljali brez COVID-19 okužbe, na kar smo lahko ponosni,“ je na uvodu v oddajo povedal Damijan Lazar, predsednik Zveze za šport invalidov Slovenije-Slovenskga paralimpijskega komiteja. Prav predsednik Lazar je bil prvi gost gostitelja večera Boštjana Belčiča, voditelja s Sportkluba.

V nadaljevanju so svoj pogled na našo skupno zgodbo predstavili naši partnerji Lidl Slovenija, Toyota Slovenija, Loterija Slovenija in Zavarovalnica Triglav. Poklicali smo Luko Trtnika, Jerneja Slivnika in trenerko Polono Sladič. Več pa v oddaji. Vabljeni k ogledu.

Petim, ki boste v komentar pod objavljeno oddajo zapisali, vsaj eno parašportno panogo, ki je bila v oddaji, bomo podelili majico Športni duh ne izbira telesa. Pa pripišite “sodelujem“.

Print Friendly, PDF & Email