V teh dneh ni počitka za slovenske parašportnike. Strelci so se zbrali na pripravah v Ljubljani, mladi plavalni as Tim Žnidaršič Svenšek je na evropskem prvenstvu, parakolesarji so se vrnili s tekme v Belgiji, formo brusijo atleti, proti tekmi svetovne serije pogleduje paratriatlonec Alen Kobilica, na svoje tretje paralimpijske želi lokostrelec Dejan Fabčič. Vsi skupaj z njimi pa pogledujemo proti Japonski, proti Tokiu, kjer se čez dobrih 100 dni začenjajo 16. poletne paralimpijske igre! Slovenija premore pet paralimpijskih kvot.  Potniki za Tokio pa bodo letos lovili že 50. jubilejno kolajno za Slovenijo na paralimpijskih igrah.

Facebook stran ParaSportSlovenia

Facebook stran ParaSportSlovenia

Igre se začnejo 24. avgusta, danes, v nedeljo, 16. maja, bo točno 100 dni do začetka. Zveza za šport invalidov Slovenije-Slovenski paralimpijski komite bo ta pomemben mejnik s svojimi
partnerji obeležila dan kasneje, ko v Ljubljani pripravljamo spletni dogodek, ki bo potekal v živo.

Ob tej priložnosti pa vas vabimo, da v ponedeljek, 17. maja, ob 20. uri spremljate dogodek Odštevamo do paralimpijskih iger: 100 dni, ki bo potekal na Facebook strani Zveze za šport invalidov Slovenije-Slovenskega paralimpijskega komiteja (https://www.facebook.com/ParasportSlovenia).

Print Friendly, PDF & Email