Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paralimpijski komite (Zveza ŠIS – SPK), skladno s koledarjem državnih prvenstev za leto 2021, razpisuje državno prvenstvo v ribolovu, ki bo potekalo 04. julija 2021 na Škalskem jezeru – Velenje.  Na spodnji povezavi si lahko ogledate razpisno dokumentacijo.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV: 27. junij 2021. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko elektronske prijave na  spletni strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu, nas prosimo kontaktirajte na e – naslov: ziga.kobasevic@zsis.si. Prijavnic po navadni in elektronski pošti, ne bomo upoštevali.

Prosimo vas, da zaradi zagotavljanja varnosti, tekmovanju prisostvujejo le najnujnejši spremljevalci. Prosimo, da pod opombe pri prijavi navedete tudi ime in priimek spremljevalca.

Po zaključku prijav, boste prijavitelji prejeli seznam prijavljenih in vsa dodatna navodila v zvezi s tekmovanjem.

:: Razpis državnega prvenstva v ribolovu

Print Friendly, PDF & Email