Od 1.1.2022 do 31.3.2023 poteka projekt Digitalna transformacija za različne nevladne organizacije na področju plavanja in vključevanje uporabnikov – DigiSwim. Prijavitelj na projekt in vodja projekta je Plavalna Zveza Slovenije, Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski paralimpijski komite pa je vključena kot partner.

Več o projektu

V okviru projekta DigiSwim je glavni namen optimizirati delovne procese prijavitelja Plavalne zveze Slovenije (v nadaljevanju: PZS) in partnerja na projektu Zveze za šport invalidov Slovenije – Slovenski paralimpijski komite (v nadaljevanju: ZSIS-SPK), prenoviti digitalne zaledne sisteme ter z modernizacijo uporabniških vmesnikov omogočiti enostavnejšo uporabo in višjo dodano vrednost plavalni skupnosti v Sloveniji. Poleg tega se bo v okviru projekta izvedlo usposabljanja za povečanje digitalnih kompetenc ciljnih uporabnikov.

Glavne aktivnosti projekta DigiSwim:

  1. Vodenje projekta.
  2. Razvoj nove platforme – ob zaključku projekta bo platforma vzpostavljena in delujoča.
  3. Usposabljanja za uporabo optimiziranih procesov konzorciju – izvedli bomo 26 usposabljanj za 251 oseb v vseh treh ciljnih skupinah.
  4. Usposabljanja na področju digitalnih kompetenc – izvedli bomo 26 usposabljanj za 251 oseb v vseh treh ciljnih skupinah.

:: Ministrstvo za javno upravo

Print Friendly, PDF & Email