V Podgorici se je sklenil mednarodni namiznoteniški turnir, kjer je vnovič uspešno nastopila naša reprezentanca v postavi Luka Trtnik, Bojan Lukežič, Primož Kancler.
Luka Trtnik in Bojan Lukežič sta v posamični konkurenci prišla do četrtfinala, kamor se je uvrstila tudi dvojica Lukežič&Kancler. Korak naprej je šel Luka Trtnik, ki je v paru z Belgijcem Despineuxom prišel do bron!

„Tretja zaporedna medalja od treh močnih ITTF turnirjih, na katerih smo nastopili. V posamezni konkurenci je Luka Trtnik izgubil po tesni borbi proti zmagovalcu turnirja in se mogel zadovoljiti z četrtfinalom, Bojan Lukežič je vodil 2:1 v setih proti kasnejšemu finalistu v boju za medaljo. To je že tretji letošnji močan mednarodni ITTF turnir, na katerem je eden od naših igralcev osvojil medaljo,“ je bil po koncu turnirja upravičeno ponosen selektor Ožbej Poročnik.

Spomnimo: Luka Trtnik je pred turnirjem v Črni Gori osvojil odličje na 17. I Feel Slovenia Open Thermana Laško, dvojica Lukežič&Kancler pa se je okitila z bronom na turnirju v Španiji.

Print Friendly, PDF & Email