Univerza v Tsukubi je objavila razpis za prijavo na dvoletni podiplomski študijski program “Šport in olimpijske študije” za razvoj človeških virov za voditelje naslednje generacije z vsega sveta, ki bodo igrali aktivno vlogo v mednarodnem športnem svetu skozi pridobivanje vrhunskega znanja, kot sta športni menedžment in športna znanost, ki temelji na olimpijskem in paralimpijskem izobraževanju.  Vsa predavanja so v angleščini.

Prijave se začnejo 1. decembra, smernice za prijavo za sprejem oktobra 2023 pa so objavljene na spletu.

Mogoče je pridobiti tudi štipendije, kot so:
-Štipendija Monbukagakusho (Ministrstvo za izobraževanje, kulturo, šport, znanost in tehnologijo) -Spodbude za učenje (Ministrstvo za izobraževanje, kulturo, šport, znanost in tehnologijo) -Štipendija tujih študentov/štipendija KMMF (Konosuke Matsushita Memorial Foundation)

Časovnica:

Navodila za prijavo (POVEZAVA)
Prijavno obdobje od 1. decembra 2022 (četrtek) do 16. decembra 2022 (petek) Ustni izpit od 26. januarja 2023 (četrtek) do 27. januarja 2023 (petek) Razglasitev rezultatov 15. februar 2023 (sreda) Vpis 1. oktober 2023

Za podrobnejše informacije, vključno s pregledom programa, video posnetki študentskih intervjujev in poklicnimi potmi za diplomante, obiščite spletno stran (POVEZAVA).

Print Friendly, PDF & Email