Zveza za šport invalidov Slovenije – Paralimpijski komite si vseskozi prizadeva za izboljšanje športne infrastrukture, spodbuja inovacije in razvoj (tehnoloških) rešitev za zagotavljanje lažjega vključevanja v športne aktivnosti, s čimer doprinaša k boljši kakovosti življenja vseh ljudi. 

Na povabilo partnerja Zavarovalnice Triglav smo tako v februarju glasnik 9. cilja trajnostnega razvoja Organizacije združenih narodov (OZN): industrija, inovacije in infrastruktura v sklopu družbeno-odgovornega projekta Zavarujmo prihodnost

Skozi svojo zgodbo nas Anej Doplihar, vrhunski parakolesar, opozori na pomen zagotavljanja celovite infrastrukture in nujnost pospeševanja inovacij za zagotavljanje boljše kakovosti življenja, večjo svobodo in enakovrednejšo vključenost v družbo. Vabljeni k ogledu video zgodbe, kako Anej Doplihar, parakolesar, spodbuja uresničevanje 9. cilja trajnostnega razvoja.

Naš partner Zavarovalnica Triglav že leto dni s pomočjo njihovih partnerjev iz sveta športa, gospodarstva in kulture ozavešča o pomenu uresničevanja 17 ciljev trajnostnega razvoja OZN, ki celovito iščejo rešitve za številne izzive s treh ključnih področij: okolja, gospodarstva in družbe. 

Zavarujmo prihodnost spodbuja vse nas, da vsak po svojih najboljših močeh z drobnimi dejanji pripomoremo k uresničevanju trajnostnih ciljev. Spodbujamo vas, da izvedete katero od aktivnosti za doseganje 9. cilja: industrija, inovacije in infrastruktura, se fotografitate ali posnamete pri njenem izvajanju ter objavo delite na vaših profilih na družbenih medijih. Obvezno označite #ZavarujmoPrihodnost in #parasportslovenia. Ideje, kaj narediti, si lahko preberete tukaj

Mnoštvo drobnih dejanj vodi v spremembe – skupaj zmoremo več!

Print Friendly, PDF & Email