Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paralimpijski komite (v nadaljevanju Zveza ŠIS – SPK), skladno z letnim koledarjem državnih prvenstev za leto 2023, razpisuje državno prvenstvo v showdownu, ki bo potekalo 06. in 07. maja 2023, na Okroglem – Naklo pri Kranju. Razpisno dokumentacijo si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV: 28. april 2023. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko elektronske prijave na  spletni strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu, nas prosimo kontaktirajte na e – naslov: ziga.kobasevic@zsis.si. Prijavnic po navadni in elektronski pošti, ne bomo upoštevali.

Po zaključku zbiranja prijav, boste prijavitelji prejeli seznam prijavljenih in vsa dodatna navodila v zvezi s tekmovanjem.

:: Razpis državnega prvenstva v showdownu

 

Print Friendly, PDF & Email