Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paralimpijski komite (Zveza ŠIS – SPK), skladno s koledarjem državnih prvenstev za leto 2024, razpisuje državno prvenstvo v showdownu, ki bo potekalo v soboto in nedeljo, 06. in 07. aprila 2024, na Okroglem – Naklo pri Kranju. Razpisno dokumentacijo si lahko ogledate na spodnji povezavi.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV: 27. marec 2024. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko elektronske prijave na  spletni strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu, nas prosimo kontaktirajte na e – naslov: ziga.kobasevic@zsis.si. Prijavnic po navadni in elektronski pošti, ne bomo upoštevali.

NAVODILO – EKIPNO TEKMOVANJE:

Na državnem prvenstvu lahko sodelujejo ekipe Medobčinskih društev slepih in slabovidnih. Drugačna sestava ekip ni mogoča zaradi sistema registracije in kategorizacije, kamor spada tudi showdown. Ekipe (društva) pa se lahko dogovorijo za posojo igralcev med seboj. Posoja mora biti urejena uradno, z obrazcem (povezava spodaj). Zahtevek mora biti poslan do konca roka za zbiranje prijav na e – naslov: ziga.kobasevic@zsis.si. Neprijavljene ekipe ne bodo mogle sodelovati na tekmovanju.

 Po zaključku zbiranja prijav, boste prijavitelji prejeli seznam prijavljenih in vsa dodatna navodila v zvezi s tekmovanjem.

:: Razpis državnega prvenstva v showdownu

:: Obrazec o posoji tekmovalca

 

Print Friendly, PDF & Email