V Italiji se je končal močan namiznoteniški turnir, kjer sta za veselje v slovenskem taboru poskrbela Bojan Lukežič in Primož Kancler, ki sta v ekipnih bojih dosegla izvrstno 3. mesto, v polfinalu pa klonil proti Nemčiji, ki je na koncu tudi zmagala v razredu 3.

„Delamo v zahtevnih pogojih, a smo dokazali, da tudi v takih razmerah pridemo tako visoko. Življenje je borba, gremo dalje! Predvsem pa sva v Italiji s Primožem odigrala srčno in borbeno. Nekaj imamo v sebi, to nas žene dalje. Hočemo dokazati, da se nekaj da doseči,“ je po uspehu povedal Lukežič.

Andreja Dolinar in Barbara Meglič sta prišla med osem v tekmovanju ekip v združenem razredu 4-5. Luka Trtnik s hrvaškim sotekmovalcem v predtekmovanju dve zmagi, potem pa izpadel v osmini finala.

Andreja najvišje

Andreja Dolinar je v kategoriji SF4 prišla med osem (v predtekmovanju je zbrala zmagi in poraz), potem pa priznala premoč svetovni in paraolimpijski prvakinji Borislavi Perić Ranković (1:3).

Barbara Meglič (SF4) je v skupini vknjižila dva poraza in sklenila boje.

Primož Kancler (SM3) je prišel med 16 na turnirju (v prvem delu tekmovanja je dvema zmagama dodal poraz), potem pa priznal premoč Tajcu Yuttajaku Glinbanchuenu (0:3).

Bojan Lukežič (SM3) in Luka Trtnik (SM7) sta redni del sklenila z zmago in porazoma.

Print Friendly, PDF & Email