Tik pred začetkom novega šolskega leta vas vabimo, da si skupaj z družino naberete novih moči v sproščujočem okolju Thermane v Laškem in se udeležite paralimpijskega športnega tabora za družine.

Na taboru boste starši in otroci spoznavali paralimpijske športe, prisluhnili zanimivim predavanjem, imeli pa boste tudi dovolj časa zase in za druženje s svojimi najbližjimi.

Okviren program paralimpijskega športnega tabora:
• Petek, 23. avgust 2019: prihod v Thermano Laško v popoldanskih urah, po večerji predstavitev našega znanega paralimpijca z motivacijskim nagovorom.

• Sobota, 24. avgust 2019: po zajtrku predstavitev paralimpijskih športov v telovadnici – za otroke in starše. Popoldne prosto za kopanje in sprehode, po večerji pa skupen družabni dogodek za vse udeležence.

• Nedelja, 25. avgust 2019: medtem, ko se bodo otroci v telovadnici spoznavali s športi in se pomerili v tekmovanju (praktično in teoretično), boste starši lahko prisluhnili zanimivim predavanjem na temo vzgoje in partnerstva. Po kosilu prosto za kopanje in sprehode, odhod domov.

Lepo prosimo, če nam lahko do 5. julija sporočite, če ste zainteresirani za udeležbo na Paralimpijskem športnem taboru – izpolnite priloženo (pred) prijavnico in jo pošljite po mailu na majda.kocar@zsis.si. Število mest je omejeno, zato vas prosimo za čimprejšen odziv, da si zagotovite svoje mesto na taboru.

Paralimpijski športni tabor bomo skoraj v celoti pokrili mi, zaradi rezervacije in zagotovitve mest, bo vaš prispevek le 50 EUR za enega odraslega in enega otroka (skupaj). V to ceno so vštete nočitve, karte za kopanje in celoten program tabora

:: Obrazec za pred prijavo na kamp

 

Print Friendly, PDF & Email