Razpis državnega prvenstva v paraplavanju

/, Športi, Zadnje novice/Razpis državnega prvenstva v paraplavanju

Razpis državnega prvenstva v paraplavanju

Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paralimpijski komite (Zveza ŠIS – SPK), skladno z letnim koledarjem državnih prvenstev za leto 2020, razpisuje DP v paraplavanju, ki bo potekalo v nedeljo, 18.10.2020 v Kranju. Na spodnji povezavi si lahko ogledate razpisno dokumentacijo.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV: 11. oktober 2020. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko elektronske prijave na  spletni strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu, nas prosimo kontaktirajte na e – naslov: ziga.kobasevic@zsis.si ali na telefon: 01 5300 893. Prijavnic po navadni in elektronski pošti, ne bomo upoštevali.

V tednu pred izvedbo državnega prvenstva, boste prijavitelji prejeli seznam prijavljenih in vsa dodatna navodila v zvezi s tekmovanjem.

:: Razpis državnega prvenstva v paraplavanju

Print Friendly, PDF & Email
2020-09-25T13:36:17+02:00 25. septembra, 2020|

test

fwdwwgiguwgh