Zveza za šport invalidov Slovenije – Slovenski Paralimpijski komite (v nadaljevanju Zveza ŠIS – SPK), skladno z letnim koledarjem DP za leto 2021, razpisuje DP v paraalpskem smučanju – veleslalom, ki bo potekalo 05. marca 2021 na smučišču Brsnina v Kranjski Gori. Na spodnji povezavi si lahko ogledate razpisno dokumentacijo.

Vse prijavitelje prosimo, da se držijo rokov in pravil za oddajo prijav, ROK ZA ODDAJO PRIJAV je 28. februar 2021. Nepopolnih in prepoznih prijav ne bomo sprejemali. Prosimo, da vaše prijave oddate samo preko spletnih prijav na strani https://prijava.zsis.si, kjer se prijavite z uporabniškim imenom in geslom, ki vam je bil poslan na društveni elektronski naslov. V kolikor niste prepričani o uporabniškem imenu in geslu nas prosimo kontaktirajte na: ziga.kobasevic@zsis.si . Prijavnic po navadni in elektronski pošti, ne bomo upoštevali.

Spremembe datuma in lokacije tekmovanja, ter dodatna navodila, ki bodo zaradi obstoječega stanja vplivala na organizacijo in izvedbo državnega prvenstva, bomo pravočasno objavili na spletni strani in vam jih poslali tudi po e – pošti.

:: Razpis državnega prvenstva v paraalpskem smučanju – veleslalom

Print Friendly, PDF & Email