Slovenski plesni par Barbara Šamperl&Klemen Pirman je navdušil na tekmi v Belgiji, kjer je dosegel dvojno zmago. Najboljša sta bila v standardnih plesih ter freestylu.

2710_plesalca_00

Barbara Šamperl in Klemen Pirman sta se izkazala (foto: Facebook)

Manjkali le Rusi

»Uspelo nam je, da sva v standardnih plesih odplesala najboljši ples v letošnji sezoni ter tako pustila vso konkurenco za seboj, prav tako se je zgodilo v kategoriji freestyle. Pogrešala sva samo ruske plesalce, da bi se bolje videla primerjavo pripravljenosti. Bila sva presenečena in šele ob igranju slovenske himne sva resnično dojela, kaj se je zares zgodilo. Z odplesanim sva zelo zadovoljna, to je zelo dobra popotnica za svetovno prvenstvo, ki bo v Rimu,« sta bila navdušena nad dosežkom.

Na SP tudi Nastija

»Do začetka svetovnega prvenstva naju čakajo vsakodnevni intenzivni trening ter del vaj, ki jih dela vsak za sebe doma. Ker imamo samo še dva tedna do svetovnega prvenstva, se bomo najbolj posvetili preplesovanju in pridobivanju kondicijske vzdržljivosti in izpilili detajle v plesih. Nama pa se bo na tekmovanju pridružila tudi plesalka Nastija Fijolič, ki bo tekmovala v kategoriji dekleta posamično,« sta še povedala Šamperlova in Pirman.

Print Friendly, PDF & Email