Navdušili na Nizozemskem

/, Zadnje novice/Navdušili na Nizozemskem

Navdušili na Nizozemskem

Slovenska plesna reprezentanca je uspešno nastopila na Nizozemskem. Mesto Cuijk je gostil Holland dans spektakel. Naše barve so izvrstno zastopali Amir Alibabič, Ines Golobič, Nastija Fijolič, Marja Koren, Martina Smodiš, Deja Kuclar Petrovič, Miha Rednak, Sara Štirn, Nina Wabra Jakič, Anja Jeršan. Spremljala sta ju trener Andrej Novotny in njegov asistent, svoj čas izvrsten plesalec, Klemen Pirman.

Nastija Fijolič je v panogi Freestyle women class 1 zasedla 2., v Single women class 1 pa šesto. Amir Alibabič je v bil v Single men class 1. drugi. Nastija Fijolič in Marja Koren sta zmagali med debitanti duo class 1. Amir Alibabič in Ines Golobič sta med amaterji duo class 1 standard in latin sprva zasedla 1. mesto (latin), v standardnih plesih pa še vedno izvrstno 2. mesto.

Martina Smodiš in Deja Kuclar Petrovič sta se v amaterji combi class 1 standard in latin pri latino plesih zavihteli na 2. mesto, najboljši pa sta bili pri standardnih.

Nina Wabra Jakič in Anja Jeršan sta v amaterji combi class 1 standard in latin sta v obeh nastopih segli po tretje mestu. Miha Rednak in Sara Štirn – world cup combi class 1 standard pa sta pristala na 3. mestu.

Nova priložnost za dokazovanje bo 18. junija v Frankfurtu.

Print Friendly, PDF & Email
2017-04-19T09:03:30+02:00 19. april, 2017|

test

fwdwwgiguwgh