Programi Adecca in OKS za nekdanje vrhunske športnike so podpora športnikom pri pripravi in prehodu na trg dela, ki je ključno, da si posamezniki tudi po zaključku športne kariere lahko uspešno uredijo življenje. Aktivnosti so namenjene tudi mladim perspektivnim športnikom in njihovi pripravi na dvojno kariero.

“S strani OKS-ZŠZ vam bomo predstavili priložnosti na področju dvojne kariere športnikov na sistemski, projektni in programski ravni. S strani Adecca pa bodo za vas pripravili posebne kompetenčne vprašalnike z individualnim elevacijskim poročilom za vsakega športnika, preko katerega boste lahko spoznali katere neformalne kompetence posedujete in kateri so ključni koraki vaše karierne usmeritve na trgu dela.  Delavnici sta torej namenjeni kategoriziranim športnikom, z olimpijskim, svetovnim, mednarodnim ali perspektivnim razredom, ki se nahajajo na prehodu iz športne v zaposlitveno kariero, aktivnim športnikom, ki že razmišljajo o svoji drugi karieri ali nekdanjim vrhunskim športnikom, ki so svojo športno kariero zaključili v zadnjih štirih letih,” so povedali pri OKS-ZŠZ.

Delavnice bodo potekale v sredo, 22.11. in 29.11., v Slovenskem olimpijskem izobraževalnem centru (Upravna stavba BTC, pritličje), od 10:00 do 14:00 ure.

Delavnica pregled vseh korakov kariernih usmeritev-11-2017-obrazec

Delavnica pregled vseh korakov kariernih usmeritev-11-2017

Print Friendly, PDF & Email