Po končanem zbiranju prijav za DP invalidov v veleslalomu, ki se bo odvijalo 5. februarja na smučišču Poseka na Ravnah na Koroškem, ZŠIS-POK objavlja poimenski seznam vseh prijavljenih. Vse tekmovalce prosimo, da se držijo ur, ki so navedene v razpisni dokumentaciji ter poskrbijo, za pravočasen nakup kart in prihod na smučišče. Štartne številke bo izžrebal izvajalec IŠD Samorastnik. Prosimo, da se od 9.00 do 9.30 ure zglasite pred Bifejem na spodnji postaji vlečnice, kjer boste dobili štartne številke in bone za kosilo. Kdor ne bo pravočasno dvignil štartne številke, ne bo mogel nastopiti.

Tekmovalci, ki bodo nastopili v veleslalomu sede se zberejo ob 9.30 uri pred zimskim bazenom (ob nogometnem igrišču), kjer boste dobili štartne številke in bone za kosilo. Od tu bo organiziran skupni odhod z vašimi avtomobili na zgornjo postajo smučišča Poseka, kjer se boste presedli v svoje smuči in tako odpeljali po smučišču navzdol. Otvoritev tekmovanja bo potekala na smučišču, kjer boste kupili karte. Obveščamo vas, da bo potrebno z nakupom vsake karte vložiti kotizacijo v višini 2eur za karto, ki vam bo vrnjena, ko ob koncu, ko boste vrnili karto na blagajni. V kolikor ne bo dovolj snega se bo organizator odločil za drugo pot do spodnje žičnice.

V primeru slabega vremena bo tekmovanje odpovedano, zato vas prosimo, da spremljate informacije na naši spletni strani (www.zsis.si), hkrati bomo obvestili vaše odgovorne osebe, ki so bile navedene ob prijavi.

:: Seznam prijavljenih na DP v veleslalomu 2017

Foto: Blaž Uršič

Print Friendly, PDF & Email