Z delom nadaljuje tudi ženska reprezentanca v odbojki sede. Minuli vikend so gostovali na Hrvaškem ter tako vrnili obisk sosedam, ki so bile v Sloveniji februarja.

Velika aktivnost

„Pridružila se nam je nova igralka Klavdija Antolin. Treniramo največ v Braslovčah, poleg tega še po klubih v Krškem, Ravnah na Koroškem, Novi Gorici in Ljubljani. Poleg rednih treningov, ki potekajo trikrat tedensko, imamo tudi vikend priprave v vsakem mesecu,“ poudari selektor Simon Božič, ki bdi nad žensko selekcijo.

Vrhunec EP na Hrvaškem

Letošnji urnik je pester: aprila igrajo proti Hrvaški, maja in junija ter septembra proti Madžarkam, julija proti Nizozemkam, oktobra v Slovenijo prihaja Rusija, novembra sledi obračun proti Italiji ter EP na Hrvaškem.

Nov sistem

„V igri skušamo narediti korak naprej. Tako prvič uigravamo sistem z eno podajalko. Upam,da nam uspe ekipo dobro pripraviti, cilj v letošnji sezoni pa je polfinale na EP,“ Božič ne skriva visokih ambicij.

Aprila v Medvodah

„Poleg tega pa smo aktivni tudi na drugih področjih. Nedeljski dnevnik je postal medijski pokrovitelj naše ekipe. S Tonetom Fornezzijem Tofom bomo sodelovali na različnih prireditvah po Sloveniji in prva bo že 20.4. v Medvodah,“ še doda Božič, ki ga z igralkami 8. aprila čaka državno prvenstvo, junija pa 2. odprto prvenstvo Slovenije v Novi Gorici.

Print Friendly, PDF & Email