V sredo je v podjetju Lidl Slovenija potekal Dan ambasadorjev zdravja. „Imamo odličen projekt Promocija zdravja, s katerim osveščano naše zaposlene o pomenu zdravega načina življenja na delovnem mestu. Ker nas je 1300 in smo razpršeni po celi Sloveniji, v vsaki trgovini, v skladišču in po oddelkih v upravi, za promocijo zdravja med sodelavci skrbijo naši ambasadorji zdravja. Z njimi se vsako leto tudi srečamo in se pogovorimo o zdravju, jih izobražujemo in predstavimo rdečo nit projektov, ki jih izvajamo pod okriljem Promocije zdravja,“ so zapisali v Lidlu Slovenija.

1205_lidl_00Skrb za zdravje

Letos so med govorce povabili tudi Primoža Jeraliča, paraolimpijca, ki je predstavil svojo zgodbo. Tematika letošnjega srečanja je bila namreč skrb za svoje zdravje, motivacija, predvsem pa zavedanje, da je zdravje prvo in da izgovorov ne sme biti.

Korak k spremembi

„Primož se je več kot odlično odrezal, za kar smo mu izredno hvaležni. Kot ponosni podpornik navdihujoče ekipe slovenskih paraolimpijcev smo prepričani, da tudi take zgodbe navdahnejo ljudi, da naredijo korak k spremembi svojega življenja,“ še dodajo v Lidu Slovenija, uradnem partnerju naših paraolimpijcev.

Foto: MP Produkcija

Print Friendly, PDF & Email